Danielia paštéta s divokým korením Daniel bol považovaný za kráľovskú lovnú zver chovanú v mnohých panských oborách. Teraz sa vyskytuje celkom hojne i vo voľných revíroch. Má...
Paštéta z grilovaného kuriatka Chuť grilovaného a dozlatova upečeného kuriatka asi nemusíme nikomu popisovať. Ale predstavte si, že sme z takejto dobroty vytvorili originálnu...
Jahňacia pečienka Ovce boli odpradávna chované v horských a podhorských oblastiach Jeseníkov. Jahňacie mäso sa spracovávalo väčšinou za čerstva, najbežnejšou...
Srnčia paštéta s portským vínom V hájoch a na panstvách bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálnom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pro svoju chuť aj dnes. V...
Kačacie stehná vo vlastnom tuku pečené Kačacie stehienka pre Vás najskôr pečieme s rascou. Tuk, ktorý je pod kožou sa postupne rozpúšťa a tým stehienka počas pečenia polievame. Potom...
Hovädzie mäso na drvenom čiernom korení Klasická úprava hovädzieho mäsa, ktorá je obzvláštnená chuťou čerstvo mletého čierneho korenia. Vplyvom špeciálne navrhnutej sterilizácie je mäso...
Bravčové mäso z udiarne údené bukovým dymom Údené bravčové mäso bez dusitanových solí, vyúdené klasickým spôsobom na bukovom dreve. Bezlepkový výrobok ZLOŽENIE údené bravčové mäso ČR...
Pstruh na masle, pošírovaný Pstruh duhový, vylovený z čistých vôd pohoria Jeseníkov, z pstruhárni v našom okolí. Používame výhradne čerstvé pstruhy, ktoré varíme v pare,...