Pre pokračovanie potvrďte svoj vek.

Previous
Next

Jahodové sombréro

Jahodový džem s mangom, tequilou a pomarančovým likérom Cointreau
Tento džem, ktorý vytvoril šéfkuchár Milo Pabiš v rámci edície “Gentlejam od TOP šéfkuchárov”, je špecifický svojou exotickou vôňou. Na začiatku pocítite jahody, mango, potom príde na rad závan tequily a v dojazde pomarančová chuť likéra Cointreau. V džeme prevažuje chuť alkoholu ale nebojte sa, nevyruší vás, práve naopak, príjemne vás prekvapí. Konzistencia je trošičku redšia ale to bol zámer, aby mal džem široké spektrum použitia. Šéfkuchár Milo Pabiš odporúča tento džem podávať s trhaným bravčovým mäskom, grilovaným mäsám, prípadne ku kačacej foie gra, či ako súčasť drinkov. Ak hľadáte sladkú kombináciu, tak v tom prípade ako príloha k s šiškám s arašidovo-kokosovou plnkou alebo ako príloha k čokoládovým koláčikom.

Produkty z rovnakej kategórie

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Ľadová kráska

Cena 0,00 €
Džem z čiernych ríbezlí, jazmínom a ľadovým vínom Alibernet

Korenistá slivka

Cena 0,00 €
Slivkový džem s dlhým čiernym korením a slivovicou

Pomätená slivka

Cena 0,00 €
Slivkový džem s mätou, kakaom a Diplomático rumom 12 ročným

Baristova višňa

Cena 0,00 €
Višňový džem s výberovou kávou a Metaxou Private Reserve

Posledné zobrazené produkty

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password